Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

Volumul 12 - Îngeri și demoni
Pret
Pretul de vanzare cu reducere
20,00 lei
Vezi și selecția noastră de cărți electronice (e-books)

ÎNGERI ȘI DEMONI ne oferă revelații la unele întrebări pe care le au oamenii cu privire la manifestările supranaturale de pe tărâmul spiritului. Pe măsură ce studiați Biblia și cartea aceasta, veți afla lucruri despre lupta spirituală care se desfășoară pe pământ și în ceruri.

ÎNGERI ȘI DEMONI ne oferă revelații la unele întrebări pe care le au oamenii cu privire la manifestările supranaturale de pe tărâmul spiritului. De-a lungul secolelor, oamenii și-au manifestat interesul față de îngerii Domnului, față de Satan, de îngerii căzuți și de demoni. Pe măsură ce studiați Biblia și cartea aceasta, veți afla lucruri despre lupta spirituală care se desfășoară pe pământ și în ceruri.

Noi știm din Cuvânt că Satan a căzut din cer, dar au mai existat și alte bătălii și înfrângeri pe care le-a suferit. Când el și adepții lui s-au împotrivit cu înverșunare, multe din fortărețele și principatele lor s-au spulberat, iar împărățiile lor au fost răsturnate una după alta. În această carte, vom urmări înfrângerile succesive ale lui Satan, izgonirea sa, în primul rând din cer, din locurile cerești, întemnițarea de care acesta va avea parte în viitor, în groapa fără fund, și în cele din urmă condamnarea sa veșnică în iazul de foc.

Războiul care a început ca urmare a răzvrătirii lui Satan a fost cumplit, în timp ce el și-a răspândit căile rele pe întregul Pământ. Chiar și astăzi, conflictul nu a fost pe deplin rezolvat. Se apropie ora în care acest război din ceruri se va sfârși.

Care este responsabilitatea noastră în această luptă spirituală? Dumnezeu îi cheamă pe bărbați și pe femei să fie războinici în rugăciune în această mare bătălie a veacurilor. Poporul lui Dumnezeu trebuie să lupte neîncetat, în măreața și puternica rugăciune pentru înfrângerea și îndepărtarea lui Satan ca Prinț al puterii văzduhului. Am ajuns să înțelegem că noi suntem Biserica victorioasă a lui Isus Hristos, și că vom domni cu El în cer în mod glorios.

Provocările acestor vremuri de pe urmă par a fi din ce în ce mai mari. Diavolul continuă să încerce să oprească planul lui Dumnezeu pentru cei sfinți. Studierea cuvântului lui Dumnezeu ne oferă strategii care ne ajută să depășim orice probleme, nu numai din sfera naturală, dar și din punct de vedere spiritual.

 

Număr de pagini: 94

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

Cele mai noi produse

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.