Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

Volumul 8 - Principii pentru trairea crestina
Disponibil și ca e-book (carte electronică)!
Pret
Pretul de vanzare cu reducere
20,00 lei
Vezi și selecția noastră de cărți electronice (e-books)

În această carte, aceste chei importante vor fi explicate. Dacă le puneți în aplicare, vă veți bucura zilnic de umblarea voastră cu Hristos și veți primi beneficiile pe care le-a promis Cuvântul lui Dumnezeu.

După ce luați decizia să-L acceptați pe Hristos și să trăiți pentru El, direcția și scopul vostru în viață vor fi schimbate. În acel moment v-ați pus complet încrederea în Dumnezeu. Apostolul Pavel spune că viața creștină se aseamănă cu o cursă, așa că ar trebui să ne alergăm cursa pentru a primi premiul și a ni-l însuși. Biblia spune: „cursa nu este pentru cei rapizi, nici bătălia nu este pentru cei puternici”, ci pentru persoana care este credincioasă și ascultă principiile care sunt date de Dumnezeu.

În această carte, aceste chei importante vor fi explicate. Dacă le puneți în aplicare, vă veți bucura zilnic de umblarea voastră cu Hristos și veți primi beneficiile pe care le-a promis Cuvântul lui Dumnezeu.

Aceste chei (sau principii) au fost obținute de anumite persoane, ale căror mărturii sunt consemnate în Biblie, pentru instruirea și beneficiul nostru, și au fost confirmate de cercetători de-a lungul secolelor. Oameni de știință, academicieni, teologi și specialiști de orice fel continuă să cerceteze tainele necunoscute, pentru a descoperi chei cu care să deschidă înțelepciunea și înțelegeri mai profunde pentru trăirea practică.

Așa cum răsfoiți aceste pagini, zilele biblice vor prinde viață și veți realiza că aceasta nu este doar o altă carte de istorie. Modul în care am învățat din trecut ne ajută să evităm dificultățile în viitor. În aceste zile de pe urmă, provocările par a fi tot mai mari. Studierea Scripturilor vă oferă strategii care să vă ajute să depășiți orice probleme pe care le puteți întâmpina.

 

Nr de pagini: 134

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

Cele mai noi produse

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.