Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Volumul 8 - Principii pentru trairea crestina
SKU:
Pretul de vanzare cu reducere
20,00 lei

În această carte, aceste chei importante vor fi explicate. Dacă le puneți în aplicare, vă veți bucura zilnic de umblarea voastră cu Hristos și veți primi beneficiile pe care le-a promis Cuvântul lui Dumnezeu.

După ce luați decizia să-L acceptați pe Hristos și să trăiți pentru El, direcția și scopul vostru în viață vor fi schimbate. În acel moment v-ați pus complet încrederea în Dumnezeu. Apostolul Pavel spune că viața creștină se aseamănă cu o cursă, așa că ar trebui să ne alergăm cursa pentru a primi premiul și a ni-l însuși. Biblia spune: „cursa nu este pentru cei rapizi, nici bătălia nu este pentru cei puternici”, ci pentru persoana care este credincioasă și ascultă principiile care sunt date de Dumnezeu.

În această carte, aceste chei importante vor fi explicate. Dacă le puneți în aplicare, vă veți bucura zilnic de umblarea voastră cu Hristos și veți primi beneficiile pe care le-a promis Cuvântul lui Dumnezeu.

Aceste chei (sau principii) au fost obținute de anumite persoane, ale căror mărturii sunt consemnate în Biblie, pentru instruirea și beneficiul nostru, și au fost confirmate de cercetători de-a lungul secolelor. Oameni de știință, academicieni, teologi și specialiști de orice fel continuă să cerceteze tainele necunoscute, pentru a descoperi chei cu care să deschidă înțelepciunea și înțelegeri mai profunde pentru trăirea practică.

Așa cum răsfoiți aceste pagini, zilele biblice vor prinde viață și veți realiza că aceasta nu este doar o altă carte de istorie. Modul în care am învățat din trecut ne ajută să evităm dificultățile în viitor. În aceste zile de pe urmă, provocările par a fi tot mai mari. Studierea Scripturilor vă oferă strategii care să vă ajute să depășiți orice probleme pe care le puteți întâmpina.

 

Nr de pagini: 134

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Fundatia Alfa Omega, str. Aurel Pop nr. 8, Timisoara. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.