Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

Căsătoria și familia - Lucian Oniga - Pachet carte + DVD
Pret
Pretul de vanzare cu reducere
15,00 lei
Vezi și selecția noastră de cărți electronice (e-books)

Cursul se adresează în special tinerilor ce urmează să se căsătorească, dar și oricărei familii căsătorite, de orice vârstă, datorită diversității subiectelor abordate.

Cursul Familia și căsătoria, scris de Lucian Oniga, se adresează în special tinerilor ce urmează să se căsătorească.

Prima parte a cursului dezbate celibatul, așteptările oamenilor cu privire la căsătorie, principii pentru alegerea unui partener de viață și pregătirile pentru căsătorie. A doua jumătate se aplică oricărei familii căsătorite, de orice vârstă. Sunt discutate rolul soțului și soției în familie, așteptările reciproce, importanța comunicării, precum și metode de rezolvare a conflictului. Este discutată de asemenea sexualitatea în cuplu. La final sunt trasate câteva principii pentru o familie sănătoasă, și cum să îmbini armonios lucrul cu familia.

Acest material compilat servește drept curs de folosință internă în cadrul unor școli de profil creștin, dar poate fi folosit și în cadrul bisericilor care doresc să pregătească tinerii în vederea căsătoriei.

DVD-ul contine 13 sesiuni:

1. Celibatul (7 min.)

2. Înainte de căsătorie (8 min.)
3. Alegerea unui partener (13 min.)
4. Definirea căsătoriei din punct de vedere biblic (14 min.)
5. Așteptările oamenilor de la căsătorie (10 min.)
6. Rolul soțului și al soției (13 min.) 
7. Comunicarea în familie (6 min.)
8. Conflictul și rezolvarea conflictului (6 min.)
9. Copiii în familia creștină (13 min.)
10. Caracteristicile unei familii sănătoase (3 min.)
11. Despre intimitate (13 min.)
12. Planificarea nunții (3 min.)
13. Familia slujitorului (5 min.)

 

Lucian Oniga este fondator şi preşedinte al organizaţiei “Peniel”, lider de tineret in Biserica “Sfânta Treime” din Bistriţa si predă cursuri modulare în 3 şcoli biblice din Romania. A obţinut licenţa în teologie la Continental Theological Seminary din Bruxelles, iar masteratul la aceeaşi şcoală, prin University of Wales. Este căsătorit cu Veronica şi împreună au trei copii: Thea, Petra şi Simon.

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

Cele mai noi produse

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.