Conferința Limbajele iubirii

Conferinta_Limba_4e8ef508e7ce1.jpg
Conferinta "Limbajele iubirii" a avut loc in mai 2011 si a fost focalizata pe doua directii menite a echilibra familia crestina: administrarea relatiei din cuplu si administrarea finantelor.

Cu livrare prin Poșta Română - 20,00 lei
Cu livrare prin Curier - 20,00 lei
Preț:
Preţ de bază cu taxă
Pretul de vanzare cu reducere
35,00 lei
Reducere

Descriere

Sesiuni speciale: Administrarea finantelor personale cu Don Christensen 

Intr-o vreme in care valorile crestine sunt puternic asediate de lumea seculara, cand insasi institutia familiei, asa cum a fost ea stabilita de Dumnezeu, a ajuns sa fie pusa sub semnul intrebarii, cand cuvintele ~te iubesc~ sunt inlocuite cu ~te doresc~ si cand dragostea se conjuga predominat cu verbul ~a face~ in loc de ~a fi~, organizatia BIG Impact, cu sprijinul partenerilor sai de la Josiah Venture, au organizat acest eveniment in mai 2011, cu scopul de a ajuta pe cei care vor sa lupte contra curentului si sunt determinati sa-si edifice continuu vietile de familie pe temelia dragostei si adevarului, sa inteleaga provocarile cu care sunt confruntati si sa se familiarizeze cu limbajul dragostei.

Conferinta "Limbajele iubirii" a fost focalizata pe doua directii menite a echilibra familia crestina: administrarea relatiei din cuplu si administrarea finantelor.

Dupa expunerea celor cinci limbaje ale iubirii, Gary Chapman a deschis subiecte arzatoare precum: folosirea corecta a maniei, solutionarea conflictelor si implinirea actului sexual al casatoriei.

Sesiunea 1: Cele cinci limbaje ale iubirii
Sesiunea 2: Cele cinci limbaje ale iubirii
Sesiunea 3: Harul maniei
Sesiunea 4: Comunicarea 1 la 1
Sesiunea 5: Sexul - o bucurie impartasita
Sesiunea 6: Cum impartasesti lucrurile care te deranjeaza
Sesiunea 7: Sesiune interactiva

In cadrul sesiunilor de administrare a finantelor, Don Christensen a oferit sfaturi pentru solutionarea crizelor financiare care afecteaza relatiile de familie.

Sesiunea 8: Administrarea finantelor familiei
Sesiunea 9: Aplicarea principiilor biblice in domeniul finantelor
Sesiunea 10: Darnicia si rasplatirile

Gary Chapman este un pastor baptist din Carolina de Nord, SUA, consacrat ca vorbitor motivational la conferinte sustinute in toata lumea, dar si ca autor de succes, avand publicate 29 de carti. Cartea Cele cinci limbaje ale iubirii este tradusa in 40 de limbi si vanduta in 6 milioane de exemplare.

Don Christensen este un cunoscut om de afaceri din Mesa, Arizona, SUA specializat in oferirea de consultantaƒ financiaraƒ. El este membru in bordul de conducere al mai multor organizatii cresŸtine, sŸi un vorbitor apreciat la numeroase evenimente crestine.

O product›ie Alfa Omega TV in colaborare cu Big Impact.

Continut: 4 DVD-uri / 10 sesiuni

Procesarea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Fundatia Alfa Omega, str. Aurel Pop nr. 8, Timisoara. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.