Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
Portretul_biblic_4dd1e2d4d5bc8.jpg
Portretul biblic al casatoriei - Bruce Wilkinson
SKU: D3-032
Fii primul care scrie o recenzie
Pretul de vanzare cu reducere
35,00 lei

Casatoria poate parea o calatorie binecuvantata in timp ce pasesti inspre altar. Dar realitatea poate fi diferita: probleme cu banii, mame sacaitoare, relatii conjugale care nu satisfac. Multe cupluri aleg sa renunte, dar exista speranta!

Casatoria poate parea o calatorie binecuvantata in timp ce pasesti inspre altar. Dar realitatea poate fi diferita: probleme cu banii, mame sacaitoare, relatii conjugal care nu satisfac. Multe cupluri aleg sa renunte, dar exista speranta!

Dr. Bruce Wilkinson prezinta principiile biblice pentru o casatorie de succes.  De asemenea el trateaza cele mai mari probleme care pot ameninta o casnicie. Acest seminar este o binecuvantare pentru fiecare cuplu, chiar si pentru proaspat casatoriti.

Bruce Wilkinson este unul din cei mai prestigiosi invatatori crestini, cunoscut ca fiind autorul cartii Rugaciunea lui Iaebet carte desemnata de New York Times ca fiind una din cele mai vandute carti din toate timpurile. De asemenea el este autorul a numeroase carti cum ar fi: Viata pe care o rasplateste Dumnezeu, Secretele Vitei de vie si Cel ce da viziune.
In ultimii 30 de ani Wilkinson a pus temelia a multor slujiri globale, printre care organizatii care antreneza si implica mii de cetateni americani pentru a lupta impotriva foametei, saraciei si bolii sida din Africa. Bruce si sotia lui, Darlene locuiesc in Atlanta, au trei copii si sase nepoti.

Din tematici:
- Dezlipirea - rolul cuplului
- Alipirea - responsabilitatea cuplului
- Ajutor - rolul sotiei
- Socrii
- Banii
- Relatii intime

Continut: 4 DVD - uri / 12 seminarii x 30 minute

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.

Cele mai noi produse

x

Proiecte de creștere spirituală și ucenicizare

Prin tematica variată abordată în materialele noastre video, tipărite sau publicate online, suntem o sursă de hrană spirituală pentru creștinii români, ajutând credincioșii să se maturizeze spiritual și să fie echipați pentru a extinde Împărăția lui Dumnezeu în România. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!