Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

Portretul_biblic_4dd1e2d4d5bc8.jpg
Portretul biblic al casatoriei - Bruce Wilkinson
Pret
Pretul de vanzare cu reducere
35,00 lei
Vezi și selecția noastră de cărți electronice (e-books)

Casatoria poate parea o calatorie binecuvantata in timp ce pasesti inspre altar. Dar realitatea poate fi diferita: probleme cu banii, mame sacaitoare, relatii conjugale care nu satisfac. Multe cupluri aleg sa renunte, dar exista speranta!

Casatoria poate parea o calatorie binecuvantata in timp ce pasesti inspre altar. Dar realitatea poate fi diferita: probleme cu banii, mame sacaitoare, relatii conjugal care nu satisfac. Multe cupluri aleg sa renunte, dar exista speranta!

Dr. Bruce Wilkinson prezinta principiile biblice pentru o casatorie de succes.  De asemenea el trateaza cele mai mari probleme care pot ameninta o casnicie. Acest seminar este o binecuvantare pentru fiecare cuplu, chiar si pentru proaspat casatoriti.

Bruce Wilkinson este unul din cei mai prestigiosi invatatori crestini, cunoscut ca fiind autorul cartii Rugaciunea lui Iaebet carte desemnata de New York Times ca fiind una din cele mai vandute carti din toate timpurile. De asemenea el este autorul a numeroase carti cum ar fi: Viata pe care o rasplateste Dumnezeu, Secretele Vitei de vie si Cel ce da viziune.
In ultimii 30 de ani Wilkinson a pus temelia a multor slujiri globale, printre care organizatii care antreneza si implica mii de cetateni americani pentru a lupta impotriva foametei, saraciei si bolii sida din Africa. Bruce si sotia lui, Darlene locuiesc in Atlanta, au trei copii si sase nepoti.

Din tematici:
- Dezlipirea - rolul cuplului
- Alipirea - responsabilitatea cuplului
- Ajutor - rolul sotiei
- Socrii
- Banii
- Relatii intime

Continut: 4 DVD - uri / 12 seminarii x 30 minute

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

Cele mai noi produse

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.