Portretul biblic al căsătoriei

Portretul_biblic_4dd1e2d4d5bc8.jpg
Casatoria poate parea o calatorie binecuvantata in timp ce pasesti inspre altar. Dar realitatea poate fi diferita: probleme cu banii, mame sacaitoare, relatii conjugale care nu satisfac. Multe cupluri aleg sa renunte, dar exista speranta!

Cu livrare prin Poșta Română - 15,00 lei
Cu livrare prin Curier - 20,00 lei
Preț:
Preţ de bază cu taxă
Pretul de vanzare cu reducere
35,00 lei
Reducere

Descriere

Casatoria poate parea o calatorie binecuvantata in timp ce pasesti inspre altar. Dar realitatea poate fi diferita: probleme cu banii, mame sacaitoare, relatii conjugal care nu satisfac. Multe cupluri aleg sa renunte, dar exista speranta!

Dr. Bruce Wilkinson prezinta principiile biblice pentru o casatorie de succes.  De asemenea el trateaza cele mai mari probleme care pot ameninta o casnicie. Acest seminar este o binecuvantare pentru fiecare cuplu, chiar si pentru proaspat casatoriti.

Bruce Wilkinson este unul din cei mai prestigiosi invatatori crestini, cunoscut ca fiind autorul cartii Rugaciunea lui Iaebet carte desemnata de New York Times ca fiind una din cele mai vandute carti din toate timpurile. De asemenea el este autorul a numeroase carti cum ar fi: Viata pe care o rasplateste Dumnezeu, Secretele Vitei de vie si Cel ce da viziune.
In ultimii 30 de ani Wilkinson a pus temelia a multor slujiri globale, printre care organizatii care antreneza si implica mii de cetateni americani pentru a lupta impotriva foametei, saraciei si bolii sida din Africa. Bruce si sotia lui, Darlene locuiesc in Atlanta, au trei copii si sase nepoti.

Din tematici:
- Dezlipirea - rolul cuplului
- Alipirea - responsabilitatea cuplului
- Ajutor - rolul sotiei
- Socrii
- Banii
- Relatii intime

Continut: 4 DVD - uri / 12 seminarii x 30 minute

Procesarea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Fundatia Alfa Omega, str. Aurel Pop nr. 8, Timisoara. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.