„Timpul de libertate nu va mai dura mult” | Nica și Sorin Bistrian, despre înțelegerea vremurilor

Adaugat la :  7.06.2021

Nica si Sorin Bistrian văd în Alfa Omega TV o sursă bogată de hrană spirituală pentru toate vârstele. Deși urmăresc aproape toate programele, emisiunile lor preferate sunt cele de înțelegere a vremurilor, știri și documentare/emisiuni despre Israel. Acestea au ajutat-o pe Nica Bistrian să cunoască mai multe despre poporul ales al lui Dumnezeu.

Suntem încurajați să vedem că cei care beneficiază de resursele oferite de noi pe toate mijloacele media de care dispunem au descoperit mai multe și au înțeles această chemare de a se ruga și a iubi poporul Israel.

Din dorința de a contribui la răspândirea Evangheliei, familia Bistrian a ales să susțină lucrarea Alfa Omega TV atât prin rugăciune cât și financiar

Iubim ceea ce facem, lucrăm cu drag pentru Dumnezeu și pentru oameni. Dacă vrei să afli mai multe despre proiectele noastre și cum poți tu să fii parte, dă click aici: https://alfaomega.tv/proiecte

Dă like, distribuie și abonează-te la canalul nostru ;-)

#înțelegereavremurilor#alfaomegatv #israel #DumnezeuExistă

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

badge google play badge appstore

Alte informații

Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional.
Cod de conduită profesională