15 ani de emisie pe satelit: Alfa Omega TV, primul canal TV creștin din România

Adaugat la :  11.06.2021

15 ani de emisie pe satelit: Alfa Omega TV, primul canal TV creștin din România

15 ani de slujire prin televiziune.

15 ani în care am vazut pas cu pas binecuvantarile Domnului.

15 ani in care Dumnezeu , prin emisiunile difuzate pe canal, a adus mantuire, vindecare restaurare in vietile telespectatorilor.

Urmariti mai multe despre canalul Alfa Omega TV in emisiunea „Împreuna raspandim lumina”. Tudor si Mirela Petan, fondatorii lucrarii de media crestina Alfa Omega Tv ne prezinta istoricul si viziunea acestui canal, si modul in care Dumnezeu il foloseste pentru extinderea Imparatiei Lui in Romania. În plus, pe parcursul programului veți vedea mai mulți lideri evanghelici care ne transmit încurajările lor.

Află mai multe despre canalul TV și cum poți fi parte: https://alfaomega.tv/proiecte/canal

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

badge google play badge appstore

Alte informații

Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional.
Cod de conduită profesională