Împreună răspândim lumină - CANALUL ALFA OMEGA TV - 15 noiembrie 2019

Adaugat la :  15.11.2019

Împreună răspândim lumină 2019 - CANALUL ALFA OMEGA TV. Află mai multe despre acest proiect - https://alfaomega.tv/proiecte/canal - Statisticile spun ca românii petrec o mare parte din timpul liber privind la televizor. Insa majoritatea canalelor actuale nu reflectă dimensiunea spirituală. Credem că, dacă valorile crestine ar fi mai prezente în societate, ar determina transformarea și ridicarea României. Cu o larga deschidere interconfesionala, canalul Alfa Omega TV aduce Cuvântul lui Dumnezeu in casele oamenilor, indiferent de ora sau zi.

Alfa Omega TV este primul canal crestin din Romania, cu emisie permanenta din 2006, avand o audienta potentiala de 12 milioane de telespectatori. Astfel, prin televiziune, transmitem eficient Cuvantul lui Dumnezeu la un numar mare de romani.

Prin programele variate, canalul prezinta Evanghelia intr-un mod accesibil si atractiv pentru necrestini, ajuta credinciosii sa se maturizeze spiritual si promoveaza valorile crestine in societatea contemporana.

Lansat în iunie 2006, canalul de televiziune Alfa Omega TV acoperă întreaga Europă prin satelit. El este inclus si in pachetele tuturor marilor retele de cablu TV si IPTV din Romania si Moldova. Canalul este accesibil si pe internet si mobil.

Canalul Alfa Omega TV este o modalitate de a face misiune prin media. Prin programele difuzate, numeroși români au fost mântuiți, eliberați, echipati, transformați și au învățat cum să trăiască după principiile lui Dumnezeu.

Fii și tu alături de noi, roagă-te, ajută spiritual și material lucrarea de misiune Alfa Omega! Avem nevoie de sprijinul tău pentru a continua să emitem canalul Alfa Omega TV!

Susține acest proiect! O ora de emisie a canalului Alfa Omega TV pe satelit ne costa 10 EURO. De aceasta ora de emisie se bucură mii de romani care pot vedea canalul. Ajuta-ne sa emitem neintrerupt, sa ducem Cuvantul lui Dumnezeu in casele oamenilor, indiferent de ora sau zi. Implica-te si tu, roaga-te si donează!

Modalități de susținere financiară:

- Trimite un SMS cu textul AOTV la numărul 7688, în valoare de 5 EUR+TVA (Vodafone, Orange, Telekom)

- Sună la numerele următoare pentru o donatie de:

0900 900 135 - 5 EUR

0900 900 130 - 10 EUR

- Donații în cont: Fundatia Alfa Omega

Banca Romaneasca, Suc. Timisoara; BIC/SWIFT: BRMAROBU

Cont Lei: RO50 BRMA 0300 0301 3640 0000

Cont USD: RO97 BRMA 0300 0301 3643 0000

Cont EUR: RO85 BRMA 0300 0301 3649 5400

Banca Raiffeisen

Cont Lei: RO75 RZBR 0000 0600 0744 3308