Acceptă adevărul despre tine | Promisiuni pentru fiecare zi, 17 mai 2022

Adaugat la :  17.05.2022

Toate defectele tale sunt expuse înaintea lui Dumnezeu, și, dacă Îi ceri să-ți arate perspectiva Sa, El te va ajuta să te ridici, să îți asumi responsabilitatea și să trăiești o viață liniștită. Astăzi, nu te teme să înfrunți adevărul despre tine însuți, ci lasă-L pe Dumnezeu să te călăuzească spre un viitor nou.

Dacă vrei să susții misiunea creștină Alfa Omega, cumpără cartea „Câmpul de bătălie al minții”: https://alfaomega.tv/librarie/slujind-trupul-lui-hristos/campul-de-batalie-al-mintii-1-produs

Poți avea devoționalele și în format tipărit, comandând cartea GRATUITĂ. Cum? Contactându-te telefonic sau prin e-mail: 0256.284.912 / comenzi@alfaomega.tv

În plus, poți să descarci volumul în format PDF, e GRATIS: https://alfaomega.tv/ao/noutati/17098-gratuit-promisiuni-pentru-fiecare-zi-devotionale-de-joyce-meyer

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

badge google play badge appstore

Alte informații

Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.