Adrian Vlad, Targoviste - Despre Alfa Omega TV

Adaugat la :  16.07.2019

Multumim postului de televiziune Alfa Omega TV, noi il urmarim cu interes. O parte din biserica noastra sunt abonati si mereu imi spun cate ceva despre Alfa Omega TV. Eu personal citesc aproape toate articolele. Mai ales Sarea si Lumina, un subiect care a fost in urma cu cateva luni de zile, am fost foarte conectat si imi place atat de mult aceasta tema. Chiar va incurajez sa mergeti in continuare pe teme relevante, deoarece sunt foarte multi pastori tineri ca mine care isi doresc sa fie sare si lumina in societate. Diversitatea de opinii, faptul ca nu exista omogenitate in idei, este un lucru extraordinar. Va incurajez sa faceti in continuare lucrarea asta, deoarece este spre Slava lui Dumnezeu si spre zidirea bisericilor locale.

Afla mai multe despre cine suntem, ce facem si despre proiectele noastre! Fii parte impreuna cu noi la lucrarea de misiune prin media, partener Alfa Omega TV! https://alfaomega.tv/partener