Alfa Omega în obiectiv - 14 noiembrie 2019

Adaugat la :  14.11.2019

Chris Mitchell te salută!

În ediția din această săptămână a programului „Alfa Omega în obiectiv” îți aducem ceva special: află ce îți transmite Chris Mitchell, prezentatorul emisiunii săptămânale de știri, „Jerusalem Dateline”.

În plus, îți prezentăm conținutul ultimei reviste „Alfa Omega TV Magazin” din acest an

În continuare, îți propunem un interviu deosebit cu Liviu Axinte, președintele Comunității Regionale Penticostale Suceava.

Urmează un cuvânt profetic de încurajare pentru România.

Ca de obicei, în a doua jumătate e programului îți recomandăm câteva resurse:

- carte, Vocea lui Dumnezeu, de Cindy Jacobs

- carte, Izbăvește-ne de cel rău, de Cindy Jacobs