Biserica după COVID-19 Realități și perspective 119, cu Viorel Iuga

Adaugat la :  9.06.2020

Câteva idei extrase din emisiune: „Lăsați piața să fie piață, și Biserica să fie Biserică”.

„Unii spun: „creștinii se pot hrăni și singuri din Scriptură, nu e nevoie să meargă la biserică”. În acest caz, se pot închide și brutăriile, iar oamenii să își facă pâine singuri, acasă”.

„Când Domnul Isus îi oferă cuiva mântuirea, acel om devine fratele nostru, oricât de diferit ar fi”.

În ce privește VIRUSUL, există două situații posibile: fie a fost trimis de Dumnezeu, fie a fost permis de El. Vorbind despre efectul pandemiei, poate fi atât unul benefic, cât și unul nociv. De ce?

Discutăm cu pastorul Viorel Iuga, un vechi prieten, căruia îi mulțumim cu această ocazie pentru colaborarea îndelungată. Dumnealui este președintele Uniunii Bisericilor Creștine Baptiste din România.