Brândușa Vieriu, Italia - Despre Alfa Omega TV

Adaugat la :  13.01.2020

Brândușa Vieriu, Italia - În mod special, vreau să vă mulțumesc pentru programele Alfa Omega, le găsesc foarte unice. Mesajul despre cele două împărății în conflict, puterea demonică, faptul că originea păcatului și boala sunt în Deavolul, subiecte despre care nu prea se vorbește. Noi ne-am pregătit foarte mult folosind studiile de la Alfa Omega și chiar am început în Italia o lucrare cu catolicii. Am descărcat studiile și le-am adaptat pentru catolici. Nu este ușor de lucrat, dar este posibil, așa cum spune apostolul Pavel, Împărăția lui Dumnezeu nu stă în vorbe ci în putere.

Află mai multe despre cine suntem, ce facem și despre proiectele noastre! Fii parte împreună cu noi la lucrarea de misiune prin media, partener Alfa Omega TV! https://alfaomega.tv/partener