Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

Canalul Alfa Omega TV

Adaugat la :  3.03.2020

CANALUL ALFA OMEGA TV - Află mai multe la https://alfaomega.tv/proiecte/canal - Statisticile spun că românii petrec o mare parte din timpul liber privind la televizor. Însă majoritatea canalelor actuale nu reflectă dimensiunea spirituală. Credem că, dacă valorile creștine ar fi mai prezente în societate, ele ar determina transformarea și ridicarea României. Cu o largă deschidere interconfesională, canalul Alfa Omega TV aduce Cuvântul lui Dumnezeu în casele oamenilor, indiferent de oră sau de zi.

Alfa Omega TV este primul canal creștin din România, cu emisie permanentă din 2006, avand o audiență potențială de 12 milioane de telespectatori. Astfel, prin televiziune, transmitem eficient Cuvântul lui Dumnezeu la un număr mare de români.

Lansat în iunie 2006, canalul de televiziune Alfa Omega TV acoperă întreaga Europă prin satelit. El este inclus și în pachetele tuturor marilor rețele de cablu TV și IPTV din România și Moldova. Canalul este accesibil și pe internet și mobil.

Dincolo de cifre și rating, emisiunile canalului au impact spiritual. Prin programele variate, canalul prezintă Evanghelia într-un mod accesibil și atractiv pentru necreștini, ajută credincioșii să se maturizeze spiritual și promovează valorile creștine în societatea contemporană.

Canalul Alfa Omega TV este o modalitate de a face misiune prin media. Prin programele difuzate, numeroși români au fost mântuiți, eliberați, echipati, transformați și au învățat cum să trăiască după principiile lui Dumnezeu.

Fii și tu alături de noi, roagă-te, ajută spiritual și material lucrarea de misiune Alfa Omega! Avem nevoie de sprijinul tău pentru a continua să emitem canalul Alfa Omega TV! O oră de emisie a canalului Alfa Omega TV pe satelit ne costă 10 EURO. De această oră de emisie se bucură mii de romani care pot vedea canalul AOTV. Ajută-ne să emitem neîntrerupt, să ducem Cuvântul lui Dumnezeu în casele oamenilor, indiferent de oră sau de zi. Implică-te și tu, roagă-te și donează!


Modalități de susținere financiară:

- Trimite un SMS cu textul AOTV la numărul 7688, în valoare de 5 EUR+TVA (Vodafone, Orange, Telekom)

- Sună la numerele următoare pentru o donatie de:

0900 900 135 - 5 EUR

0900 900 130 - 10 EUR

- Donații în cont: Fundatia Alfa Omega

Banca Romaneasca, Suc. Timisoara; BIC/SWIFT: BRMAROBU

Cont Lei: RO50 BRMA 0300 0301 3640 0000

Cont USD: RO97 BRMA 0300 0301 3643 0000

Cont EUR: RO85 BRMA 0300 0301 3649 5400

Banca Raiffeisen

Cont Lei: RO75 RZBR 0000 0600 0744 3308

Banca Transilvania

Cont Lei: RO37 BTRL 0360 1205 i181 11XX

Paypal: donatii@alfaomega.tv

Card: Apasă aici: https://alfaomega.tv/donatiicard

Mai multe informații pe https://alfaomega.tv/donatii

CANALUL ALFA OMEGA TV - Află mai multe despre acest proiect - https://alfaomega.tv/proiecte/canal

Te-ar mai putea interesa

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.