Septembrie - luna Științei/Creației la AO

Descoperă compatibilitatea știință-credință în cadrul Lunii Creaționiste, unică în România!

Preocuparea AOTV pentru creaționism

Am promovat alternativa creaționistă de la început, sub genericul Verdictul științei: Creație!

Cartea Cartilor - despre Academia CC si evenimente evanghelistice - Marcela Stanciu

Adaugat la :  24.07.2019

Marcela Stanciu, Piatra Neamt - despre Cartea Cartilor - modul in care lucreaza cu Academia Cartea Cartilor si despre organizarea unui eveniment Evanghelistic Cartea Cartilor la Piatra Neamt - reactia copiilor. Faptul ca Memo a fost prezent la eveniment a ajutat copii sa retina mai bine lectiile biblice Cartea Cartilor. Afla mai multe despre evenimentele evanghelistice Cartea Cartilor - https://alfaomega.tv/carteacartilor/evenimente

Despre Academia Cartea Cartilor - apreciaza faptul ca lectiile sunt bine structurate si usor de folosit, si i-au facut munca mai usoara in predare. E important ca in predarea unei lectii sa folosesti cat mai multe mijloace vizuale. Afla mai multe despre Academia CC - https://alfaomega.tv/carteacartilor/academia