Chemare la post si rugaciune impotriva pactului ONU despre migratie

Adaugat la :  5.12.2018

Este mare batalie pentru Romania! Abia am sarbatorit 1 Decembrie si iata ca avem o mare provocare, acum, la inceput de decembrie:

a) Pactul ONU pentru migratie care urmeaza a fi semnat in zilele de 10-11 decembrie. Este un pact care deschide usa pentru stramutari masive de populatii, care obliga tarile care primesc migranti sa le ofere toate conditiile. Este un pact care pune in pericol securitatea nationala. Mai multe tari au declarat ca nu vor semna acest pact (Austria, Italia, Ungaria, Croatia, Bulgaria, Cehia, Polonia, Slovacia, Elvetia, SUA, Australia). Nu este vorba de refugiati (care fug de razboi), ci de imigranti ilegali, care vor sa locuiasca in alte tari din motive economice. Ar fi un val urias de populatii de alte culturi si religii care vor avea dreptul sa se aseze in alte teritorii. (tinta sunt tarile mai dezvoltate, Europa, America de Nord, Australia)

Pactul Global pentru Migraţie, in proporţie covarşitoare, cuprinde prevederi care contravin total şi absolut Constituţiei Romaniei. Semnarea acestui document de catre reprezentanţii Romaniei, in numele Romaniei ar face ca ţara noastra sa fie supusa unei ocupari şi transformari fara precedent in istorie.

Semnarea Pactului Global pentru Migraţie, incalca in mod flagrant Constituţia Romaniei. In temeiul dispoziţiilor art. 2 şi art. 3, punctele 1 şi 4 din Constituţia Romaniei, suveranitatea naţionala aparţine poporului roman şi nimeni altcineva nu o poate exercita in numele sau. Semnarea Pactului de catre Romania inseamna obligarea romanilor de a-şi asuma obligaţii contrare Constituţiei, aceasta reprezentand un grav atac la suveranitatea şi interesul naţional, precum şi un abuz. Constituţia Romaniei prevede clar: „Pe teritoriul statului roman nu pot fi stramutate sau colonizate populaţii straine“. (Art. 3, alin. 4).

Sa ne rugam ca ROMANIA SA NU SEMNEZE ACEST PACT, care ar pune in mare pericol teritoriul si locuitorii tarii, identitatea noastra de popor roman.