Cum ne influențează cunoașterea identității viața de zi cu zi Adrian Crisztea

Adaugat la :  15.09.2020

Ce este identitatea, de fapt, și cum ne influențiază aceasta trăirea de zi cu zi?

Adrian Crisztea este pastor la Centrul Creștin „Caleb” din Cluj-Napoca.

Material extras din emisiunea „Calea, Adevărul și Viața” 664, cu tema „Cine sunt în Hristos”. Am avut onoarea să fie prezenți în studioul nostru pastorii Adrian Crisztea și Mitică Iliesi.

Dă like și distribuie dacă îți place și dacă vrei să îți aducem conținut asemănător. Sau, de ce nu, propune tu alte tipuri de materiale sau subiecte pe care să ți le oferim. Așteptăm să ne scrii sugestiile tale în secțiunea de comentarii.

Caută-ne și pe:

Facebook: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

YouTube: https://www.youtube.com/user/alfaomegatv

Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

Site: https://alfaomega.tv/

Canalul de televiziune Alfa Omega (disponibil în aproape toate rețelele de cablu din România)