Daniel Pârvu, București - Despre Alfa Omega TV

Adaugat la :  13.01.2020

Daniel Pârvu, București - Despre Alfa Omega TV - Dorim să vă mulțumim cu această ocazie pentru munca intensă pe care o faceți de 12 în România. Cu siguranță ați fost și sunteți o mare binecuvântare a lui Dumnezeu atât pentru biserică cât și pentru alți oameni care ascultă emisiunile acestea prin care se vestește Evanghelia și se vorbește despre Împărăția lui Dumnezeu. Domnul să vă binecuvinteze și să vă dea din belșug har și putere pentru a duce la bun sfârșit ceea ce Dumnezeu v-a încredințat.

Află mai multe despre cine suntem, ce facem și despre proiectele noastre! Fii parte împreună cu noi la lucrarea de misiune prin media, partener Alfa Omega TV! https://alfaomega.tv/partener