Despre copii ingenioși și cărți profunde, la Alfa Omega în obiectiv 23 aprilie 2020

Adaugat la :  23.04.2020

Informatii din culisele televiziunii, secvente din evenimentele pentru care Alfa Omega Tv a fost partener media si alte noutati le puteti descoperi numai in cadrul emisiunii Alfa Omega in obiectiv.

Edițiile anterioare pot fi consultate aici: https://alfaomega.tv/alfa-omega-tv/noutati-alfa-omega

Avem un SITE special pentru COPII: http://carteacartilor.tv/

Poți urmări oricând canalul Alfa Omega TV, chiar și dacă nu ai televiziune prin cablu: https://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

Mulțumim că ne ajuți să răspândim Cuvântul Domnului și să vestim venirea Lui: https://alfaomega.tv/proiecte