Despre mărturiile personale, la Alfa Omega în obiectiv - 28 mai 2020

Adaugat la :  28.05.2020

Mărturiile personale sunt unele dintre cele mai vizionate materiale la Alfa Omega. De ce? Fiindcă poveștile de viață ale altora au darul de a ne inspira, mai ales dacă ne recunoaștem în experiențele și trăirile lor.

Din 2015 producem seria „Vieți în lumină”, urmărită de mii de oameni, poate și de tine. Mărturiile ilustrează modul în care Dumnezeu lucrează, restaurează, vindecă, face minuni.

Dacă ai experiențe deosebite și crezi că Dumnezeu va întări și alte persoane prin ceea ce ai de împărtășit, nu ezita să ne contactezi. Poate că vom distribui și povestea ta! Poți să ne scrii pe Facebook, printr-un mesaj privat adresat pe pagina Alfa Omega TV, sau printr-un mail, la adresa info@alfaomega.tv.

Uită-te până la final. Vei afla ce materiale am mai pregătit pentru tine. Dintre ele amintim NOUA carte „Când crucea a devenit o sabie”, de Merill Bolender. Merită citită”

Putem continua producerea emisiunii datorită susținerii unor oameni ca tine. Mulțumim!

Mare este secerișul, puțin sunt lucrătorii. Fii o lumină. Și tu poți face o schimbare. Fii parte din lucrarea Alfa Omega. Roagă-te, donează: https://alfaomega.tv/proiecte

„Puterea rugăciunii” poate fi vizionată și pe internet: https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/romania-puls-spiritual