Despre roboți și revenirea la normalitate, la Alfa Omega în obiectiv 01 octombrie 2020

Adaugat la :  1.10.2020

Vorbim despre roboți, transumanism, tehnologie, mediul înconjurător, înțelegerea contextului în care ne aflăm, evenimente majore din lume și multe altele. În plus, afli cum poți contribui la producerea de noi materiale.

Ca de obicei, ne facem timp să îți prezentăm câteva cărți pe care le poți citi:

* „Autoritatea de a zdrobi vrăjmașul,” de Rebecca Grenwood

* „Războiul slavei”, semnată Rebecca Grenwood

* „Ascultarea vocii lui Dumnezeu astăzi”, scrisă de James W. Goll

* „Discernământ spiritual”, a autoarei Jane Hamon

* „Războiul spiritual”, de Chuck Pierce

* „Găsirea semnificației războiului spiritual”, semnată Eddie Smith

* „Experimentând supranaturalul”, a lui Rabbi Kirt A. Schneider

* „Iminenta trezire din vremea sfârșitului”, scrisă de on Cantor

* „Armatele de îngeri”, de Tim Sheets

Alte volume te așteaptă în librăria noastră: https://alfaomega.tv/librarie

Dacă preferi cărțile electronice, intră aici să consulți colecția noastră: https://alfaomega.tv/librarie/ebooks