Drogurile și nevoia de a fi acceptat (SUBSTITUTUL - Tânjirea lăuntrică din spatele unei dependențe)

Adaugat la :  29.05.2020

În multe cazuri, consumul de droguri este asociat cu o formă de conexiune socială. Totuși rădăcina problemei este legată de o nevoie lăuntrică de a fi acceptat.

Extras din documentarul ”SUBSTITUTUL - TÂNJIREA LĂUNTRICĂ DIN SPATELE UNEI DEPENDENȚE” produs de Alfa Omega TV, parte din seria Speranță pentru România. Urmăriți documentarul ”SUBSTITUTUL - TÂNJIREA LĂUNTRICĂ DIN SPATELE UNEI DEPENDENȚE”, ÎN PREMIERĂ: DUMINICĂ, 14 iunie 2020, de la ora 19:30; RELUARE: Luni 15 iunie, ora 16, miercuri 17 iunie ora 19:30, joi 18 iunie, ora 13 și vineri 19 iunie, ora 16, la Alfa Omega TV. Va fi live pe canalul TV și pe pagina de Facebook Alfa Omega TV. Află mai multe: https://alfaomega.tv/alfa-omega-tv/noutati-alfa-omega/12598-substitutul-tanjirea-launtrica-din-spatele-unei-dependente-doc-special-spr