Duhul Sfânt, omniprezent Pastor Dinu Onea

Adaugat la :  18.06.2020

Duhul Sfânt are abilitatea de a fi în toate sferele cosmosului. Personal, am avut parte de binecuvântarea umplerii cu Duhul Sfânt în anul 1991. Sunt fericit că pot avea experiențe zilnice cu Duhul Sfânt. El are mai multe atribute, printre care cel de Mângâietor...

Dinu Onea este pastor la Biserica Credinței din Baia Mare.

Unde ne mai poți vedea:

- pe Facebook: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

- verifică noua pagină de Facebook, Știrile Alfa Omega: https://www.facebook.com/pg/StirileAlfaOmega/posts

-pe site: https://alfaomega.tv/

- pe Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

-pe canalul de televiziune Alfa Omega TV

Materiale asemănătoare găsești aici: https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/romania-puls-spiritual