Educația - Șansa romilor la o viață mai bună? ALTERNATIVA EDUCAȚIEI ÎN COMUNITĂȚILE DE ROMI

Adaugat la :  21.05.2020

Din cauză că adulții din etnia romă nu au avut acces la educație, așa că nu știu să scrie și să citească, este foarte greu să o ia, practic, de la zero. Dar sunt și situații fericite care au dus la schimbarea vieții sociale, a mentalității și comportamentului romilor.

Extras din documentarul ”ALTERNATIVA EDUCAȚIEI ÎN COMUNITĂȚILE DE ROMI” produs de Alfa Omega TV. Urmăriți documentarul ÎN PREMIERĂ: MIERCURI, 27 mai 2020, de la ora 19:30; RELUARE: Joi 28 mai, ora 14, Vineri 29 mai, de la ora 16, Sâmbătă 20 mai, ora 10:30 și Luni 1 iunie, ora 16, la Alfa Omega TV. Va fi live pe canalul TV și pe pagina de Facebook Alfa Omega TV. Află mai multe: https://alfaomega.tv/alfa-omega-tv/noutati-alfa-omega/12563-alternativa-educatiei-in-comunitatile-de-romi-doc-special-speranta-pentru-romania