Fă-ți reclamă prin Alfa Omega TV - Alfa Omega în obiectiv, 16 ianuarie 2020

Adaugat la :  16.01.2020

Bine v-am regăsit! Astăzi vorbim despre cum îți poți face reclamă prin Alfa Omega, despre evenimentul „Apropiați-vă de El”, care va avea loc în 19 ianuarie 2020, la Ateneul Român. Apoi vă povestim despre revista creștină care schimbă viețile de zi cu zi ale oamenilor: e vorba de Alfa Omega TV Magazin.

Dacă urmărești până la sfârșit, vei afla care sunt modalitățile de recepționare a canalului.

În plus, îți recomandăm câteva cărți care te vor ajuta să crești în relația cu Dumnezeu:

* „Talmidim: Cum să ucenicizezi pe oricine în orice” - Paul Gibbs

* „Haverim: Cum să studiezi orice cu oricine” - Paul Gibbs

* „Shalom: Cum să ajungi la oricine de oriunde” - Paul Gibbs

* „Găsirea semnificației războiului spiritual” - Eddie Smith

* „Integritate profetică” - Eddie și Alice Smith

* „Curățirea spirituală a locuinței” - Eddie și Alice Smith

* „Dincolo de văl” - Alice Smith

Contribuie la schimbarea României prin Cuvântul lui Dumnezeu, fii parte din lucrarea creștină Alfa Omega: https://alfaomega.tv/proiecte