Florica Cherecheș, Oradea - Despre Alfa Omega TV

Adaugat la :  13.01.2020

Florica Cherecheș, Oradea - Tuturor celor care lucrați la Alfa Omega TV, care urmăriți emisiunile acestui post creștin de televiziune, vă doresc multă sănătate și să vă binecuvinteze Dumnezeu în tot ceea ce faceți. Este important să avem astfel de mijloace prin care să promovăm ideile creștine. Îmi amintesc de anii 70 când fratele păstor Liviu Olah de la biserica mea din Oradea, ne îndemna să ne rugăm ca Dumnezeu să aducă vremuri în care Cuvântul Lui să fie propovăduit la radio și la televiziune. Mi se părea ceva de domeniul ștințifico-fantastic în acea vreme. Însă acum când trăim aceste vremuri de libertate, ne bucurăm, Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru ele și ne rugăm în continuare ca libertatea de exprimare să rămână o valoare pentru toți românii și să fim alături unii de alți pentru a susține.

Află mai multe despre cine suntem, ce facem și despre proiectele noastre! Fii parte împreună cu noi la lucrarea de misiune prin media, partener Alfa Omega TV! https://alfaomega.tv/partener