Gheorge Cătană, Timișoara - Despre Alfa Omega TV

Adaugat la :  13.01.2020

Gheorge Cătană, Timișoara - Apreciez foarte mult implicarea voastră în societate. Cred că televiziunea Alfa Omega are un impact enorm și pozitiv în societatea românească actuală, în mediul școlar. De la voi am obținut filmele de la Alege viața pe care le-am folosit în școală. Totodată, ați filmat în școala noastră și mulți profesori din țară au comentat și au folosit lecțile de biologie despre creaționism realizate împreună cu doamna profesoară Maria Popa. De asemenea, prin emisiunile din biserici, întâlnirile cu tinerii, prin faptul că ați redat principalele evenimente din viața spirituală a orașelor din România, ați creat o imagine de ansamblu mult mai vastă. Ați deschis ochii oamenilor spre ceea ce se întâmplă în România din punct de vedere spiritual. Alfel ar fi rămas fapte singulare perecute undeva și nimeni nu ar fi știut de ele. Nu mai vorbim de conferințele cum este cea la care participăm astăzi. Reluarea conferințelor în emisiuuni separate este de un folos spiritual extraordinar.

Află mai multe despre cine suntem, ce facem și despre proiectele noastre! Fii parte împreună cu noi la lucrarea de misiune prin media, partener Alfa Omega TV! https://alfaomega.tv/partener