Marea resetare - Știre Alfa Omega TV

Adaugat la :  10.12.2020

Acesta este o posibilă imagine a viitorul tău, dacă oamenii puternici de la Forumul Economic Mondial vor reuși ce și-au propus. Ei spun că nu vei mai fi proprietar pe nimic și „vei fi fericit de asta”. Energia va fi verde, raționalizată și costisitoare, iar călătoriile vor fi restricționate. Dieta ta va fi controlată, iar moneda va fi digitală. Acest vis utopic neo-comunist de stânga se numește Marea Resetare și ar trebui să fii încântat de asta.

Marea Resetare a fost numită ca fiind o teorie a conspirației și părți din ea chiar sună ca o teorie a conspirației, dar tot ce prezentăm noi acum despre ea provine direct de la elitele globale, care au fost uimitor de deschise cu privire la aceasta.

Aceasta nu este o teorie a conspirației. Aceasta este o mișcare bine documentată printre mulți dintre cei mai puternici oameni din lume.

Justin Haskins este o autoritate bine documentată în subiectul Marea Resetare.

Fundmental, avem de-a face cu o transformare radicală și completă a tot ceea ce facem în societatea noastră, pentru a controla comportamentul societății, ce va schimba modul în care sunt făcute afacerile, și va constrânge afacerile să aplice programe de stânga.”

Marea Resetare a fost făcută publică la Forumul Economic Mondial din Davos, Elveția, unde mulți dintre cei mai puternici oameni din lume merg să ofere soluții la problemele lumii. Ei au spus că pandemia de coronavirus este o oportunitate istorică de a schimba modul în care operează lumea.

Un videoclip oficial avertizează: „În prezent, ne confruntăm cu o criză de proporții internaționale. Va avea un impact pe termen lung asupra noastră.”

Iar soluția lor este în esență socialismul global. Gândiți-vă la Green New Deal, Noua Politică Verde, combinată cu restricțiile de pandemie COVID-19 și împachetat în ceva numit a patra revoluție industrială, în care tehnologia ar trebui să schimbe radical modul în care trăim și lucrăm.

Klaus Schwab, fondatorul Forumului Economic Mondial, spune că a patra revoluție industrială va duce la „... o fuziune a identităților noastre fizice, digitale și biologice.”

Are sprijinul nu numai al liderilor mondiali, ci al corporațiilor globale, cum ar fi Mastercard și BP, și vă este adus de oameni care cred că știu ce este cel mai bine pentru voi.

Elitele, tehnocrații din societate, cei mai educați oameni, văd șansa de a „controla și manipula societatea, de a trage pârghiile societății astfel încât să fie, în opinia lor, perfectă.”

Dar o realegere a lui Trump ar arunca o bombă masivă în Marea Resetare. Cu o săptămână înainte de alegeri, arhiepiscopul italian Carlo Maria Vigano i-a scris o scrisoare deschisă președintelui american, avertizându-l că Marea Resetare este „o tiranie inumană fără chip” care urmărește „supunerea întregii umanități” și că președintele Trump și Statele Unite sunt zidul împotriva „politicilor ascunse și al asaltului final al copiilor întunericului.”

„În ultimii patru ani, Donald Trump a fost singurul și cel mai mare obstacol pentru oamenii care promovează acest tip de agendă internațională globalistă.”

Elitele de la Davos se bazează acum pe victoria lui Biden pentru ca The Great Reset să meargă înainte. Forumul Economic Mondial și campania Biden împărtășesc chiar același slogan, „Reconstruiește mai bine.”

Este o frază pe care ai auzit-o rostită de Justin Trudeau, de Papa, de Prințul de Wales și de alți lideri din întreaga lume.”

Jurnalistul englez și autor, James Delingpole

„Ați fi uimiți de cât de mulți lideri mondiali sunt îmbarcați în acest plan globalist. Chiar și oamenii care pretind că sunt conservatori, dar în mod clar nu sunt. Este mai rău decât nazismul. Este mai rău decât comunismul, este mai rău decât fascismul. Domnii aceștia intenționează să pună mâna pe lumea întreagă.

Vom afla mai multe despre Marea Resetare atunci când Forumul Economic Mondial se va reuni în ianuarie. Și dacă va mai fi la Casa albă sau nu, Donald Trump este așteptat să fie o forță care va rămâne problematică pentru promotorii Marii Resetări. Dale Hurd, CBN NEWS.

Sursă: CBN

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.