Maria Beldean, Târgu-Mureș - Despre Alfa Omega TV și programe creștine distribuite pe TV comerciale

Adaugat la :  25.11.2019

Maria Beldean - Am o alta bucurie mare pentru ca in casele noastre a inceput o lucrare divina duminica de la ora 13-14 apoi 16-18 si sambata iarasi de la 14-15, televiziunea locala TTM Targu Mures transmite aceasta lucrare dumnezeiasca divina. Soțul meu nu este întors la Domnul, nu este încă botezat, nu a făcut legământul. El se uită la televizor la alte emisiuni, dar eu i-am spus că sâmbăta și duminica la orele când este emisiune creștină, i-am spus să mă lase să mă uit. Se uită și el și Domnul i-a schimbat inima foarte mult. Credem ca Dumnezeu va lucra sa ajunga fiecare oras sa se poate vesti evanghelia si cei care nu au auzit Cuvantul lui Dumnezeu sa poata sa aiba ocazia sa auda Cuvantul Domnului.

Află mai mult despre acest proiect: https://alfaomega.tv/proiecte/programe-crestine-pe-televiziuni-comerciale