Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

Maria Beldean, Târgu-Mureș - Despre Alfa Omega TV și programe creștine distribuite pe TV comerciale

Adaugat la :  25.11.2019

Maria Beldean - Am o alta bucurie mare pentru ca in casele noastre a inceput o lucrare divina duminica de la ora 13-14 apoi 16-18 si sambata iarasi de la 14-15, televiziunea locala TTM Targu Mures transmite aceasta lucrare dumnezeiasca divina. Soțul meu nu este întors la Domnul, nu este încă botezat, nu a făcut legământul. El se uită la televizor la alte emisiuni, dar eu i-am spus că sâmbăta și duminica la orele când este emisiune creștină, i-am spus să mă lase să mă uit. Se uită și el și Domnul i-a schimbat inima foarte mult. Credem ca Dumnezeu va lucra sa ajunga fiecare oras sa se poate vesti evanghelia si cei care nu au auzit Cuvantul lui Dumnezeu sa poata sa aiba ocazia sa auda Cuvantul Domnului.

Află mai mult despre acest proiect: https://alfaomega.tv/proiecte/programe-crestine-pe-televiziuni-comerciale

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.