Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

Nepotul lui Billy Graham vorbeste despre mostenirea lasata de bunicul sau

Adaugat la :  20.05.2019

La numai un an de la moartea lui Billy Graham, nepotul lui, Roy Graham, a vorbit de curand la conventia NRB din Anaheim, California, despre continuarea mostenirii lasate de bunicul sau de a transmite mesajul simplu al transmiterii Evangheliei in toata lumea.

Roy a reflectat la iubirea primita de bunicul sau si familia acestuia atunci cand intreaga lume deplangea pierderea lui Billy Graham in luna februarie a anului trecut.

„Inca ma emotionez cand ma gandesc la iubirea si respectul aratate de acesti oameni fata de bunicul meu numai datorita lucrurilor impartasite de el cu ei. El a transmis mesajul simplu al Evangheliei, iar oamenii au raspuns. Iata ca acesti oameni si-au amintit tocmai de asta. A fost minunat sa asist la acest lucru. Faptul ca a trebuit sa-mi ingrop bunicul... El a fost ultimul bunic la a carui inmormantare a trebuit sa particip. E un lucru dificil de facut fiindca iti dai seama ca ai pierdut o intreaga generatie. Aceasta a fost cea mai mare cruciada a sa. Daca nu ma insel, cred ca inmormantarea bunicului meu a fost urmarita din spatele a cinci milioane de aparate digitale.”

Graham a vorbit apoi despre cum tatal sau, Franklin, si fratele sau, Will, ajuta la ducerea mai departe a mostenirii lasate de bunicul sau, mai ales prin festivaluri biblice recente organizate in Australia si Filipine.

„In Australia, am fost in numeroase orase, ajungand tocmai in Darwin. Cand le-a fost adresata invitatia de a-L accepta pe Hristos, s-au ridicat o multime de oameni care au venit in fata. Cam doua treimi din cei prezenti s-au ridicat pentru a-L primi pe Hristos pentru prima data in viata. Apoi, fratele meu a tinut o predica in Filipine, unde 150 000 de oameni au participat la cruciada sa. E cel mai mare eveniment organizat de el pana acum. E vorba de foarte multi oameni! Procentajul celor care L-au acceptat pe Hristos in acea perioada e mult mai mare fata de media pe care o avem de obicei. A fost minunat sa vedem cum a lucrat Duhul Sfant.”

In concluzie, Graham a vorbit despre cum considera tatal sau, Franklin, ca ar trebui sa continue lucrarea inceputa de bunicul sau. A spus ca nu vom schimba nimic, ci vom duce mai departe lucrarea in acelasi mod: vom continua

sa predicam Evanghelia pana cand Domnul se va intoarce acasa.

Sursa: GNA

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.