Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
MEDIACENTER Alfa Omega TV - Peste 10.000 de clipuri video va stau la dispozitie, accesibile oricand de pe calculator, tableta sau telefon. Stiri, conferinte, predici, emisiuni, muzica, divertisment si alte programe va asteapta in mediacenter.

Perspectiva profetica - Administratia autonoma kurda din Siria - Rick Ridings

Adaugat la :  15.05.2019
Vizualizari :  2
+ Add To

Prin luna ianuarie a anului 2018, in timpul unui moment de inchinare de la Succat Hallel, am primit o viziune. L-am vazut pe Isus stand ca Leul din Iuda pe un tron in varful Muntelui Templului. Avea o prezenta maiestuoasa, parea sa fie in control. El privea, in timp ce zeci de mii de demoni se straduiau sa construiasca rute pentru a veni sa atace Ierusalimul. Acestia veneau din multe locuri, din numeroase parti, caci am vazut numeroase cai.

Insa, in ultimele luni, Dumnezeu mi-a atras atentia asupra a trei dintre acestea. Cand Leul din Iuda a scos un raget in directia acestor rute, demonii au devenit confuzi, rutele au inceput sa se naruie, avand loc astfel o intarziere serioasa in planul Satanei. Conform profetiilor biblice, va veni un moment in care toate natiunile se vor napusti impotriva Ierusalimului. E important ca noi, mijlocitorii, sa intrebam: Doamne, in ce sezon ne aflam acum?

Dumnezeu mi-a aratat ca aceste rute demonice erau construite sa se indrepte spre Ierusalim din numeroase natiuni, dar El a spus ca inca nu a sosit vremea acestora. Atunci, El a scos un raget, intarziind construirea acestora. Nu a oprit constructia acestora, ci le-a intarziat-o foarte mult. Asadar, am simtit ca, prin asta, Dumnezeu ne spune ca vrea sa ofere un ragaz de indurare nu numai Israelului, ci intregului Orient Mijlociu, dar si celorlalte natiuni.

In chemarea la rugaciune emisa saptamana trecuta, i-am incurajat pe crestini sa aiba grija ca se intampla ceva foarte important in nord-estul Siriei. In mijlocul acelui razboi teribil, aceasta regiune din nord-estul Siriei si-a format propriul guvern administrativ. Acesta are o deschidere spre acceptarea crestinilor si a femeilor ca sa faca parte din guvern, fiind ceva foarte diferit de ceea ce intalnim de obicei in Orientul Mijlociu. Sunt inclusi si kurzi, si kurzii fac parte din guvern. Asadar, se intampla un lucru uimitor. Este o situatie surprinzatoare. Insa majoritatea oamenilor din lume nici macar nu stiu ca acest lucru s-a petrecut acolo.

Brusc, Domnul a inceput sa ne atraga atentia catre acea zona, mai ales cand presedintele Trump a anuntat ca America isi va retrage toate trupele militare. Apoi, de indata, Turcia a invadat orasul Afrin din nordul Siriei, ucigand kurzi si crestini. Turcia ameninta sa invadeze partea de nord-est a Siriei. Aceasta zona mai era amenintata cu invadarea si de catre rusi. Acestia doresc sa preia controlul asupra zonei de la Assad, spunand ca nu vor ca acolo sa fie alte trupe. In acelasi timp, si Iranul a anuntat ca vrea sa fie prezent in acea zona fiindca vor sa construiasca o punte de legatura pe uscat din Iran tocmai catre Israel. Insa, pentru asta, ar avea nevoie sa treaca prin nordul Irakului si prin nord-estul Siriei, trecand si prin Liban. Exact asta am observat in acea viziune: o ruta demonica pornind din Turcia, o alta pornind din Rusia si o a treia pornind din Iran. Asadar, cand au inceput sa apara aceste amenintari, am simtit ca era nevoie sa postim.

Asadar, am simtit nevoia sa-i chemam pe oameni sa se roage ca, la fel ca in vremea Esterei, sa aiba loc o schimbare a decretului privitor la aceasta zona. In timp ce ne rugam pentru acest lucru, presedintele Trump a anuntat ca vor lasa totusi cateva trupe militare americane in acea zona. Aceasta decizie va impiedica Turcia sau Iranul sa invadeze acea zona, ucigand toti kurzii si crestinii.

Multi considera ca poporul kurd se trage din mezii din Biblie. Pe masura ce acestia capata o mai mare libertate, vor sa stabileasca relatii cu Israelul. Ei sunt mult mai deschisi fata de Biblie, iar Duhul Sfant actioneaza cu putere in randul kurzilor. Asadar, credem ca ei sunt foarte importanti pentru Orientul Mijlociu si pentru apararea Israelului, deoarece ei au fost cei care s-au luptat cu SI, ei fiind principalul aliat care a ajutat la indepartarea influentei SI, platind un foarte mare pret.

Asadar, ii incurajam pe cei care fac parte din NATO, sau au vreo legatura cu NATO, sa faca presiuni si sa se roage pentru liderii lor, pentru ca America si NATO sa faca ceva pentru a proteja poporul kurd si sa-i protejeze si pe crestinii din aceasta zona, ca ei sa nu fie ucisi. Credem ca acest lucru e foarte important pentru implinirea scopului lui Dumnezeu pentru Orientul Mijlociu si pentru apararea Israelului fiindca, daca Iranul nu poate construi acea punte de legatura, ii va fi mult mai greu sa atace Israelul. Insa e important si pentru ceea ce se intampla in estul Europei fiindca ceea ce se petrece in aceasta zona din Siria si Turcia are un efect major asupra Europei rasaritene.

Aici interviul complet: https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/israel/10367-puterea-rugaciunii-8-7-rick-ridings

Adauga comentariul tau!


Te-ar mai putea interesa

Am avut un har deosebit, deoarece Alfa Omega TV s-a oferit sa ne transmita conferinta live. Am fost surprinsi de-a...

Categorie: Clipuri tematice
Vizualizari: 174

Multumim postului de televiziune Alfa Omega TV, noi il urmarim cu interes. O parte din biserica noastra sunt abonati...

Categorie: Clipuri tematice
Vizualizari: 102

In ce priveste activitatea si revista Alfa Omega, sunt foarte incantata. Citesc de cate ori reusesc sa o procur, e o...

Categorie: Clipuri tematice
Vizualizari: 196

Multumesc mult pentru emisiunile foarte interesante despre Israel, ceea ce nu am gasit la nici un alt canal. Astfel am...

Categorie: Clipuri tematice
Vizualizari: 70

Ceea ce ma incurajeaza pe mine cel mai mult sunt emisiunile live de slujire si emisiunile de rugaciune. De asemenea,...

Categorie: Clipuri tematice
Vizualizari: 176

Teen Challenge is an organization that operates a support program for people with an addiction to drugs. The first...

Categorie: Clipuri tematice
Vizualizari: 0

Joy FM radio is broadcasting in Arad city area since 2014 and exists to share an inspiring and encouraging message, as...

Categorie: Clipuri tematice
Vizualizari: 1

The conference How to Disciple Anyone Anywhere was organized in late February, by Aletheia Church in Timisoara. The...

Categorie: Clipuri tematice
Vizualizari: 13

The 2018 edition of the annual National Peniel Conference in Romania was highlighted by John and Lisa Beveres...

Categorie: Clipuri tematice
Vizualizari: 7

A young Romanian family promotes Gods Word in a unique way: they use handmade bracelets and clothing items. One...

Categorie: Clipuri tematice
Vizualizari: 4
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.