Planul Domnului cu România Amir Tsarfati

Adaugat la :  28.03.2020

„Piesa” la care asistăm se desfășoară în două teatre: unul în Orientul Mijlociu, iar celălalt în Europa Occidentală. Tot ce se întâmplă în ambele teatre se leagă de Cuvântul lui Dumnezeu și se împlinește cu exactitate.

Privitor la România: sunt foarte puține națiuni de pe planeta Pământ pe care Dumnezeu le folosește într-un mod atât de strategic și care să aibă atâția cetățeni răspândiți peste tot în lume.

Extras din emisiunea „Realități și perspective” 109, cu tema „Ceasul de pe urmă”, în cadrul căreia l-am avut ca invitat pe Amir Tsarfati. Aici puteți viziona programul integral: https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/rsp/11510-amir-tsarfati-ceasul-de-pe-urma-realitati-si-perspective-109