PROGRAME CREȘTINE PE TELEVIZIUNI COMERCIALE - Proiect Alfa Omega TV

Adaugat la :  3.03.2020

PROGRAME CREȘTINE PE TELEVIZIUNI COMERCIALE. Află mai multe aici - https://alfaomega.tv/proiecte/programe-crestine-pe-televiziuni-comerciale - Faptul că românii petrec mult timp la televizor este o oportunitate pentru Evanghelie. În fiecare lună, începând cu 1994, Alfa Omega TV distribuie programe creștine către zeci de alte staţii comerciale seculare de televiziune din România.

La aceste televiziuni sunt distribuite lunar 20 de ore de programe creștine cu mesaje de evanghelizare, rugăciuni de mântuire, documentare, desene animate, filme şi alte emisiuni. Urmărite de mii de oameni, ele vin in intampinarea nevoilor spirituale ale societatii și sunt o oportunitate pentru mulți să poată auzi Evanghelia.

Urmărește o emisiune specială despre modul în care Evanghelia ajunge la oameni care poate nu ar intra într-o biserică, prin programe creștine difuzate pe televiziuni seculare. Urmărește și spune și altora!

Fii si tu parte, doneaza pentru acest proiect. Pentru a putea sa trimitem lunar cele 20 de ore de programe crestine unei statii TV regionale comerciale, avem nevoie de doar 10 euro pe luna. Doneaza pentru ca sute de mii de oameni sa poata vedea programe crestine pe aceste canale TV nereligioase.

Modalități de susținere financiară:

- Trimite un SMS cu textul AOTV la numărul 7688, în valoare de 5 EUR+TVA (Vodafone, Orange, Telekom)

- Sună la numerele următoare pentru o donatie de:

0900 900 135 - 5 EUR

0900 900 130 - 10 EUR

- Donații în cont: Fundatia Alfa Omega

Banca Romaneasca, Suc. Timisoara; BIC/SWIFT: BRMAROBU

Cont Lei: RO50 BRMA 0300 0301 3640 0000

Cont USD: RO97 BRMA 0300 0301 3643 0000

Cont EUR: RO85 BRMA 0300 0301 3649 5400

Banca Raiffeisen

Cont Lei: RO75 RZBR 0000 0600 0744 3308