Proiecte de EVANGHELIZARE - Alfa Omega TV

Adaugat la :  18.12.2017

Zi de zi, ora de ora, raspandim Evanghelia prin media, prin diverse canale si proiecte, la mii de romani de toate varstele. Multi nu ar intra intr-o biserica, insa, prin media, noi intram in casele lor, in biroul si in palma lor. Dezvoltam proiecte speciale de misiune pentru toate grupele de varsta, folosind metode relevante.

Evanghelizare prin Televiziune - Difuzam pe canalul Alfa Omega TV si pe cele 40 de televiziuni comerciale cu care colaboram, programe de evanghelizare si pre-evanghelizare: emisiuni in direct ce contin rugaciuni de mantuire, documentare si emisiuni de stiinta, desene animate, filme si servicii religioase orientate spre cei pierduti care au nevoie sa il cunoasca pe Hristos.

Evanghelizare prin media digitala - Anual, peste 300.000 de utilizatori unici viziteaza site-ul www.alfaomega.tv. Dintre acestia, peste 10.000 de oameni parcurg pe site prezentarea Evangheliei si cursul Bazele crestinismului.

Pentru unii, un obstacol major in calea mantuirii este aparenta contradictie intre stiinta si credinta, intre ratiune si spiritual. Din 2011, derulam anual campanii media de stiinta-creationism si apologetica, dezvoltate pentru cei care nu cred in Hristos, pentru atei sau cei ce aleg alte filozofii de viata. Prin programe si campanii multimedia, telespectatorii nostri Il descopera pe Dumnezeu Creatorul, si unii iau decizia de a-si preda viata lui Hristos!

Dezvoltam si un proiect special de evanghelizare pentru copii sub forma desenelor animate Cartea Cartilor, pentru copiii de 6-12 ani. Afla mai multe - http://alfaomega.tv/alfa-omega-tv/proiecte/proiectul-evanghelistic-cartea-cartilor

Dorinta noastra este ca prin toate proiectele si canalele noastre media, milioane de oameni de toate varstele sa auda mesajul Evangheliei. Fii si tu alaturi de noi, roaga-te, ajuta spiritual si material lucrarea de misiune Alfa Omega! Avem nevoie de sprijinul tau!

Vezi si alte proiecte ale Alfa Omega TV: http://alfaomega.tv/alfa-omega-tv/proiecte

Modalitati de sustinere financiara:

- Trimite un SMS cu textul AOTV la numarul 7688, in valoare de 5 EUR+TVA (Vodafone, Orange, Telekom)

- Suna la numerele urmatoare pentru o donatie de:

0900 900 135 - 5 EUR

0900 900 130 - 10 EUR

- Donatii in cont: Fundatia Alfa Omega

Banca Romaneasca, Suc. Timisoara; BIC/SWIFT: BRMAROBU

Cont Lei: RO50 BRMA 0300 0301 3640 0000

Cont USD: RO97 BRMA 0300 0301 3643 0000

Cont EUR: RO85 BRMA 0300 0301 3649 5400

Banca Raiffeisen