PROIECTE DE MEDIA DIGITALĂ - MULTIMEDIA ale Alfa Omega TV

Adaugat la :  30.03.2020

PROIECTE DE MEDIA DIGITALĂ - MULTIMEDIA. Află mai multe aici - https://alfaomega.tv/proiecte/digital - Mulți ne cunoașteți ca televiziune creștină, dar avem o prezență intensă și online, folosind ultimele tehnologii digitale.

Tehnologiile noi ne schimbă viața în fiecare zi. La fel cum, în istorie, creștinii au folosit diverse inovații tehnologice pentru a răspândi Vestea Bună, și noi la Alfa Omega TV căutăm să facem misiune prin media digitală. Acolo unde nu ajungem prin televiziune, pătrundem prin noile tehnologii.

Încă din 2003, Alfa Omega TV începea o lucrare de pionierat în publicarea de video online, aducând mesajul creștin în lumea virtuală. Și astăzi, continuăm să ducem Evanghelia și o perspectivă creștină asupra problemelor contemporane, prin publicarea a mii de resurse online pe platforme media variate.

Două treimi din persoanele care accesează online materialele noastre au sub 45 de ani. De aceea, misiunea prin media digitală e o alternativă complementară pentru cei care nu se uită la televizor.

Miile de materiale publicate online de Alfa Omega TV au atins viețile a numeroși români care le-au accesat, pe diverse platforme. Mulțumim tuturor celor care au ales de-a lungul anilor să fie parte din această lucrare, în rugăciune și financiar.

Modalități de susținere financiară:

- Trimite un SMS cu textul AOTV la numărul 7688, în valoare de 5 EUR+TVA (Vodafone, Orange, Telekom)

- Sună la numerele următoare pentru o donatie de:

0900 900 135 - 5 EUR

0900 900 130 - 10 EUR

- Donații în cont: Fundatia Alfa Omega

Banca Romaneasca, Suc. Timisoara; BIC/SWIFT: BRMAROBU

Cont Lei: RO50 BRMA 0300 0301 3640 0000

Cont USD: RO97 BRMA 0300 0301 3643 0000

Cont EUR: RO85 BRMA 0300 0301 3649 5400

Banca Raiffeisen

Cont Lei: RO75 RZBR 0000 0600 0744 3308