Proiecte de SLUJIRE si RUGACIUNE - Alfa Omega TV

Adaugat la :  22.01.2018

Ca organizatie de media crestina, dincolo de informare sau divertisment, ne focalizam pe slujirea personala si implicarea directa in viata credinciosilor. Vedem o nevoie tot mai mare de slujire in rugaciune a telespectatorilor. Anual, primim peste 5000 de cereri de rugaciune si ne rugam pentru ele. Zeci de mii de alte persoane parcurg anonim materiale publicate de noi, pe teme sensibile. Cele mai mari nevoi de rugaciune sunt pentru vindecare fizica si emotionala, eliberare, mantuire, familie si probleme financiare. Ne rugam cu ei, incercam sa oferim solutii practice, sa-i ajutam cu resurse biblice relevante, ii conectam cu credinciosi maturi sau biserici din regiunea lor, si producem resurse media care sa raspunda nevoilor concrete ale oamenilor.

Suntem bucurosi pentru miile de oameni care au avut incredere in noi cu problemele lor in toti acesti ani. Rugaciunea, solutiile practice, conectarea oamenilor la biserici si consilieri si producerea de resurse media relevante si practice reprezinta pricipalele activitati din domeniul slujirii personale. Ne dorim ca fiecare telespectator sa aiba parte de sustinere in rugaciune si sa faca parte dintr-o biserica unde sa poata sa continue sa creasca. Impreuna putem sluji in rugaciune si putem incuraja mai multi telespectatori! Fii si tu alaturi de noi! Implica-te financiar!

Vezi si alte proiecte ale Alfa Omega TV: http://alfaomega.tv/alfa-omega-tv/proiecte

Modalitati de sustinere financiara:

- Trimite un SMS cu textul AOTV la numarul 7688, in valoare de 5 EUR+TVA (Vodafone, Orange, Telekom)

- Suna la numerele urmatoare pentru o donatie de:

0900 900 135 - 5 EUR

0900 900 130 - 10 EUR

- Donatii in cont: Fundatia Alfa Omega

Banca Romaneasca, Suc. Timisoara; BIC/SWIFT: BRMAROBU

Cont Lei: RO50 BRMA 0300 0301 3640 0000

Cont USD: RO97 BRMA 0300 0301 3643 0000

Cont EUR: RO85 BRMA 0300 0301 3649 5400

Banca Raiffeisen