Rebeca Moldovan, Ludus - Despre Alfa Omega TV

Adaugat la :  16.07.2019

Ceea ce ma incurajeaza pe mine cel mai mult sunt emisiunile live de slujire si emisiunile de rugaciune. De asemenea, sunt pasionata de rugaciune si sunt interesata de tot ce tine de rugaciune. Multumesc Domnului pentru ceea ce El a hotarat sa faca in tara noastra prin aceasta televiziune. Sunt multi oameni care il cauta pe Dumnezeu si acolo in intimitatea lor au curaj de a se deschide. Am auzit marturii cum Domnul lucreaza intr-un mod tainic. Multumesc Domnului pentru lucrurile noi pe care vea sa le faca si pentru Alfa Omega care sustine orice lucrare spirituala indiferent de confesiune.

Afla mai multe despre cine suntem, ce facem si despre proiectele noastre! Fii parte impreuna cu noi la lucrarea de misiune prin media, partener Alfa Omega TV! https://alfaomega.tv/partener