Revista Alfa Omega TV Magazin 10.5 - Speranta pentru Romania (sep-oct 2020)

Adaugat la :  14.08.2020

Alfa Omega TV Magazin - un număr special Speranță pentru România.

Chiar dacă țara noastră se confruntă cu probleme, există creștini care fac o diferență, care împlinesc nevoi concrete și prin care Dumnezeu schimbă vieți. Fie că e vorba de probleme de tip social, relațional sau personal, aceste exemple ne vor încuraja să avem speranță pentru viitor.

Programul Alfa Omega TV pentru septembrie și octombrie.

Abonează-te gratuit la revista Alfa Omega TV Magazin: https://alfaomega.tv/revista#abonare

CUPRINS:

SPERANȚĂ PENTRU ROMÂNIA Editorial

ALTERNATIVA EDUCAȚIEI ÎN COMUNITĂȚILE DE ROMI - reportaj special Speranță pentru România

ASOCIAȚIA ISUS SPERANȚA ROMÂNIEI OFERĂ O MASĂ CALDĂ PERSOANELOR DEFAVORIZATE reportaj Mapamond Creștin

COMERȚ CU SUFLETE: FAȚA ASCUNSĂ A PROSTITUȚIEI - interviu cu Cristina Buliga

INFIDELITATEA ÎN CĂSĂTORIE Interviu cu dr. Aurel Bahnaru, pastor, psihoterapeut

ACOPERIREA SPIRITUALĂ ȘI VULNERABILITĂȚI Interviu cu David Moza, director Ellel România

EMISIUNILE „CALEA, ADEVĂRUL ȘI VIAȚA”: SLUJIRE ÎN DIRECT - reportaj Mapamond Creștin

BISERICA DIN ROMÂNIA DOREȘTE SĂ ADOPTE O ATITUDINE BIBLICĂ FAȚĂ DE ISRAEL - reportaj Mapamond Creștin

SUBSTITUTUL: TÂNJIREA LĂUNTRICĂ DIN SPATELE UNEI DEPENDENȚE - reportaj special Speranță pentru România

PROVOCAREA BISERICII ÎN ERA DIGITALĂ- Interviu cu Marcel Strubert, pastor