Revista Alfa Omega TV Magazin 9.4 - Provocarile Bisericii din secolul XXI (iul-aug 2019)

Adaugat la :  10.07.2019

Alfa Omega TV Magazin 9.4 - Provocarile Bisericii din secolul XXI (iul-aug 2019) - Un numar special despre provocarile Bisericii de azi. Descopera diverse probleme cu care se confrunta comunitatea crestinilor din tara noastra, marile nevoi ale Bisericii, precum si diferite aspecte unde e nevoie de schimbare. Perspective variate din partea unor lideri din tot spectrul crestin din Romania. Programul Alfa Omega TV pentru iulie-august 2019. Abonare gratuita: https://alfaomega.tv/revista#abonare

CUPRINS

PROVOCARILE BISERICII IN SECOLUL XXI - Editorial;

O RADIOGRAFIE A BISERICILOR EVANGHELICE - Remus Runcan;

NEVOIA DE SCHIMBARE A BISERICII DIN ROMANIA - Adiel Bunescu;

TENDINTE SI PROVOCARI IN CRESTINISMUL CONTEMPORAN - Iosif Ton;

NEVOIA DE SLUJIRE SI INVATATURA IN VINDECARE SI ELIBERARE - Mircea Graur, David Moza;

VALORI CRESTINE IN TOATE SFERELE SOCIETATII - Larry Pyle;

MOTIVE PENTRU CARE LIDERII NU DELEAGA - Adrian Vlad;