Rodica Volintiru, Canada - Despre Alfa Omega TV

Adaugat la :  13.01.2020

Rodica Volintiru, Canada - Vreau să-L laud pe Domnul pentru Alfa și Omega, pentru voi ca și lideri. Dumnezeu v-a deschis uși și cred că El le va deschide mult mai mult în România. Am auzit foarte multe persoane care se uită la emisiunile dumneavoastră și sunt foarte încurajați. Cred că impactul va crește tot mai tare și tot mai multă lume va fi cercetată în Europa, America, Canada. Forte mulți se uită prin internet și sunt bucuroși și întăriți că sunt tot felul de emisiuni, pentru fiecare ceea ce are nevoie. Prin mesaje, predici, știri, muzică, Alfa Omega TV este o mare binecuvântare. Domnul să vă întărească și să extindă mai mult teritoriul. Prin această lucrare este vestită mai mult evanghelia, mulți pot doar să audă o rugăcine , un mesaj de vindecare, eliverare și Dumnezeu acolo în patul lor îi atinge. Va fi mare surpriză în cer când multe suflete se vor pocăi, vor fi binecuvântați și roadele, coroana vor veni la dumneavoastră.

Află mai multe despre cine suntem, ce facem și despre proiectele noastre! Fii parte împreună cu noi la lucrarea de misiune prin media, partener Alfa Omega TV! https://alfaomega.tv/partener