Romii educați - excluși din comunitate? ALTERNATIVA EDUCAȚIEI ÎN COMUNITĂȚILE DE ROMI

Adaugat la :  21.05.2020

Un aspect mai puțin cunoscut care ține de cultura etniei rome este faptul că există situații în care cei care s-au educat și au urmat cursurile unor instituții de învățământ nu au mai fost acceptați în comunitate.

Extras din documentarul ”ALTERNATIVA EDUCAȚIEI ÎN COMUNITĂȚILE DE ROMI” produs de Alfa Omega TV. Urmăriți documentarul ÎN PREMIERĂ: MIERCURI, 27 mai 2020, de la ora 19:30; RELUARE: Joi 28 mai, ora 14, Vineri 29 mai, de la ora 16, Sâmbătă 20 mai, ora 10:30 și Luni 1 iunie, ora 16, la Alfa Omega TV. Va fi live pe canalul TV și pe pagina de Facebook Alfa Omega TV. Află mai multe: https://alfaomega.tv/alfa-omega-tv/noutati-alfa-omega/12563-alternativa-educatiei-in-comunitatile-de-romi-doc-special-speranta-pentru-romania