Semnificația Sărbătorii corturilor - Marius Birgean - RSP

Adaugat la :  23.10.2019

Fragment extras din „Realități și perspective” 107, în care Tudor Pețan și Marius Birgean au discutat despre tema „Orientul mijlociu și vremurile de pe urmă”. Marius Birgean este pastor la Biserica Baptistă Emanuel din Timișoara.

Alte teme dezbătute în cadrul emisiunii:

- Sinteza situației generate de invazia militară a Turciei în nordul Siriei

- Cum ar trebui să privim noi, creștinii din România, evenimentele din Orientul Mijlociu?

- Ridicarea Turciei și a lui Erdogan ca lideri în lumea musulmană

- Tensiunile din Orientul Mijlociu și instabilitatea extremă din Israel.

- Alianța viitoare Turcia, Rusia și pregătirea scenei pentru ultimul act, revenirea Domnului.

- Provocarea Bisericii din România în înțelegerea vremurilor.

- Semnificația Sărbătorii corturilor

- Analfabetismul creștinilor cu privire la vremurile de pe urmă

Urmăriți și alte emisiuni „Realități și perspective” aici: http://alfaomega.tv/media…/category/realitati-si-perspective