Smaranda Tarsa, Baia Mare - Despre Alfa Omega TV

Adaugat la :  13.01.2020

Smaranda Tarsa, Baia Mare - Uitându-ne la vremurile în care trăim, îndemnate de frații de la Alfa Omega TV, în grupul nostru de rugăciune, mijlocim pentru țara noastră, pentru restaurare, vindecare, și eliberare. Credem că Dumnezeu va aduce vremuri de prosperitate în țara care trăim. Mulțumim frașilor de la Alfa Omega TV că ne trimit acel plan de rugăciune din care suntem inspirate. Ne rugăm pentru Israel, pentru poporul lui Dumnezeu.

Află mai multe despre cine suntem, ce facem și despre proiectele noastre! Fii parte împreună cu noi la lucrarea de misiune prin media, partener Alfa Omega TV! https://alfaomega.tv/partener