Trailer „Realități și perspective magazin” 2.102

Adaugat la :  2.08.2022

Marți seara, la ora 20.00, în cadrul REALITĂȚI ȘI PERSPECTIVE MAGAZIN,

La rubrica RETROSPECTIVA SĂPTĂMÂNII, se va discuta despre rarele momente în care statul recunoaște meritele bisericii pe plan social și despre ecourile tot mai clare ale celor două vizite oficiale în Orientul Mijlociu.

În partea a doua a emisiunii vă așteptăm cu un grupaj informativ de la colaboratorii noștri din studioul din Ierusalim al TV7,

după care, de la GNA aflăm că Samaritans Purse continuă să distribuie alimente în Ucraina, că centrul pentru copii cu nevoi speciale Hearts of Love din Konotop a rămas deschis în ciuda războiului, că evanghelistul Franklin Graham și-a încheiat turneul God Loves You din Marea Britanie, că o candidată creștină la funcția de primar într-un cartier londonez din Anglia a fost concediată upă ce și-a exprimat convingerile creștine despre căsătorie și că Open Doors ajută misionarii bisericii din subterană din Asia Centrală.

Așadar, vă dăm întâlnire marți seara, la ora 20.00, la REALITĂȚI ȘI PERSPECTIVE MAGAZIN!

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

badge google play badge appstore

Alte informații

Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.