Trailer 4.03 - Pavel și Sila (premiera 14 aprilie, ora 9)

Adaugat la :  6.04.2020

4.03 - Pavel și Sila - 14 aprilie 2020, ora 09:00, pe Alfa Omega TV

Oana e tristă pentru că trebuie să-și scoată amigdalele. Cartea Cărților îi duce pe copii în Filipi, unde îi întâlnesc pe Pavel și Sila care predicau.

Cartea Cartilor

După o introducere interesantă, în care Paul scoate un demon dintr-o ghicitoare, Pavel și Sila sunt arestați, bătuți și aruncați în închisoare. Oana observă comportamentul lui Pavel, chiar și în cele mai întunecate momente, în timp ce el și Sila cântă laude la adresa lui Dumnezeu.

Când are loc un cutremur, ei nu profită de situație pentru a scăpa, pentru că au milă de temnicerul lor. Temnicerul este impresionat de grija lor pentru el și de marea lor credință și, în cele din urmă, este botezat de Pavel. Oana se întoarce acasă cu puteri și promisiuni noi, ca Pavel și Sila, pentru a încerca să fie bucuroasă chiar și în cele mai grele situații.

LECȚIE: Fii fericit chiar și în cele mai nefaste situații.

Nu rata SUPER PREMIERA sezonului 4 Cartea Cărților: 13-19 aprilie 2020, de la 09:00 și 16:30, pe canalul Alfa Omega TV!

Puteți pre-comanda DVD-ul accesând link-ul următor: https://alfaomega.tv/librarie/cartea-cartilor/cartea-cartilor-sezonul-4-produs