Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

Trailer 4.03 - Pavel și Sila (premiera 14 aprilie, ora 9)

Adaugat la :  6.04.2020

4.03 - Pavel și Sila - 14 aprilie 2020, ora 09:00, pe Alfa Omega TV


Oana e tristă pentru că trebuie să-și scoată amigdalele. Cartea Cărților îi duce pe copii în Filipi, unde îi întâlnesc pe Pavel și Sila care predicau.


Cartea Cartilor

După o introducere interesantă, în care Paul scoate un demon dintr-o ghicitoare, Pavel și Sila sunt arestați, bătuți și aruncați în închisoare. Oana observă comportamentul lui Pavel, chiar și în cele mai întunecate momente, în timp ce el și Sila cântă laude la adresa lui Dumnezeu.


Când are loc un cutremur, ei nu profită de situație pentru a scăpa, pentru că au milă de temnicerul lor. Temnicerul este impresionat de grija lor pentru el și de marea lor credință și, în cele din urmă, este botezat de Pavel. Oana se întoarce acasă cu puteri și promisiuni noi, ca Pavel și Sila, pentru a încerca să fie bucuroasă chiar și în cele mai grele situații.


LECȚIE: Fii fericit chiar și în cele mai nefaste situații.


Nu rata SUPER PREMIERA sezonului 4 Cartea Cărților: 13-19 aprilie 2020, de la 09:00 și 16:30, pe canalul Alfa Omega TV!


Puteți pre-comanda DVD-ul accesând link-ul următor: https://alfaomega.tv/librarie/cartea-cartilor/cartea-cartilor-sezonul-4-produs

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.