Trailer 4.05 - Evadarea lui Petru (premiera 15 aprilie, ora 9)

Adaugat la :  6.04.2020

Cristi și Memo o “ajută” pe Oana să se documenteze pentru un proiect la geografie trimițând-o într-un tur virtual împrejurul lumii cu Holo-9, dar când vede lipsurile și greutățile unor popoare, Oana este copleșită de condiția umană și se întreabă dacă ar putea ea sau altcineva să facă o diferență.

Ca răspuns, Cartea Cărților îi duce pe copii înapoi în timp ca să-i cunoască pe Petru, Roda, Maria și alți urmași ai lui Isus ca să fie martorii puterii rugăciunii care duce la schimbări miraculoase.

LECȚIE: Roagă-te și voia lui Dumnezeu se va face pe pământ.

Nu rata SUPER PREMIERA sezonului 4 Cartea Cărților: 13-19 aprilie, de la 09:00 și 16:30, pe canalul Alfa Omega TV!

Puteți pre-comanda DVD-ul accesând link-ul următor: https://alfaomega.tv/librarie/cartea-cartilor/cartea-cartilor-sezonul-4-produs