Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

Trailer 4.07 - Iosua și Caleb - (premiera 16 aprilie ora 9)

Adaugat la :  6.04.2020

Cristi este nerăbdător să dea lovitura și să iasă de pe banca de rezervă, dar entuziasmul lui dispare rapid când își dă seama că unii dintre coechipierii săi sunt dispuși să trișeze pentru a câștiga. Nu doar atât, ci vor ca și el să ia parte la planul lor. Când Cristi nu știe cum să le țină piept, Cartea Cărților îi duce pe copii înapoi în timp pentru a-i întâlni pe Caleb, Iosua și restul spionilor trimiși de Moise pentru a explora țara Canaanului - țara „laptelui și a mierii” pe care Domnul a promis-o israeliților.

Această țară era bogată în vii, livezi și culturi agricole, cât puteai vedea cu ochii, dar spionii nu se puteau gândi decât la uriașii care locuiau în acea țară. În timp ce Caleb și Iosua văd bogăția uimitoare a țării ca împlinire a promisiunilor Domnului, restul spionilor lasă frica de uriași să îi domine. Atât de mult încât stârnesc frică și neînțelegeri pentru a submina raportul bun despre țară pe care Caleb și Iosua îl aduc la Moise.

Copiii văd cum Caleb și Iosua refuză să lase ca frica și intimidarea să afecteze ceea ce știu ei că e adevărat. Ei văd cum Domnul îi binecuvântează pentru credincioșia lor. Restul israeliților, pe de altă parte, trebuie să plătească un preț dur pentru că și-au întors din nou spatele Domnului. Când copiii se întorc acasă, un Cristi inspirat își face curaj să țină piept coechipierilor săi trișători, Îl urmează pe Domnul și face ceea ce trebuie.


Nu rata SUPER PREMIERA sezonului 4 Cartea Cărților: 13-19 aprilie, de la 09:00 și 16:30, pe canalul Alfa Omega TV!


Puteți pre-comanda DVD-ul accesând link-ul următor: https://alfaomega.tv/librarie/cartea-cartilor/cartea-cartilor-sezonul-4-produs

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.