Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

Trailer 4 09 - Învață-ne să ne rugăm (Premiera 17 aprilie, ora 9)

Adaugat la :  6.04.2020

Bunica lui Cristi se mută din casa în care a locuit ani de zile. Soțul ei, bunicul lui Cristi, murise recent și, deși casa e plină de amintiri dragi, e prea mare pentru o singură persoană. E o zi dulce-amară, în care pun amintirile în cutii. Când Cristi întreabă despre cum se ruga bunicul său, bunicii îi dau lacrimile și trebuie să se scuze. El o aude plângând în cealaltă cameră și nu știe cum să o ajute.

Cu toate acestea, când Cartea Cărților îi duce pe copii, ei primesc o lecție despre cum se roagă diferite persoane - cum rugăciunea întărește credința – și, în final, cum Isus ne-a învățat să ne rugăm Rugăciunea Domnească.

Când Cristi se întoarce, descoperă un pliant care a căzut din Biblia bunicului și își dă seama că obișnuia să se roage exact aceleași cuvinte pe care Isus i-a învățat pe ucenici. Cristi intră cu grijă în camera în care e bunica lui și spune că ar trebui să se roage împreună - și încep să spună Rugăciunea Domnească, în timp ce bunica explică semnificația fiecărei părți și de ce este modelul perfect pentru TOATE rugăciunile.


Nu rata SUPER PREMIERA sezonului 4 Cartea Cărților: 13-19 aprilie, de la 09:00 și 16:30, pe canalul Alfa Omega TV!


Comandă DVD-ul accesând link-ul următor: https://alfaomega.tv/librarie/cartea-cartilor/cartea-cartilor-sezonul-4-produs

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.