Trailer 4 09 - Învață-ne să ne rugăm (Premiera 17 aprilie, ora 9)

Adaugat la :  6.04.2020

Bunica lui Cristi se mută din casa în care a locuit ani de zile. Soțul ei, bunicul lui Cristi, murise recent și, deși casa e plină de amintiri dragi, e prea mare pentru o singură persoană. E o zi dulce-amară, în care pun amintirile în cutii. Când Cristi întreabă despre cum se ruga bunicul său, bunicii îi dau lacrimile și trebuie să se scuze. El o aude plângând în cealaltă cameră și nu știe cum să o ajute.

Cu toate acestea, când Cartea Cărților îi duce pe copii, ei primesc o lecție despre cum se roagă diferite persoane - cum rugăciunea întărește credința – și, în final, cum Isus ne-a învățat să ne rugăm Rugăciunea Domnească.

Când Cristi se întoarce, descoperă un pliant care a căzut din Biblia bunicului și își dă seama că obișnuia să se roage exact aceleași cuvinte pe care Isus i-a învățat pe ucenici. Cristi intră cu grijă în camera în care e bunica lui și spune că ar trebui să se roage împreună - și încep să spună Rugăciunea Domnească, în timp ce bunica explică semnificația fiecărei părți și de ce este modelul perfect pentru TOATE rugăciunile.

Nu rata SUPER PREMIERA sezonului 4 Cartea Cărților: 13-19 aprilie, de la 09:00 și 16:30, pe canalul Alfa Omega TV!

Comandă DVD-ul accesând link-ul următor: https://alfaomega.tv/librarie/cartea-cartilor/cartea-cartilor-sezonul-4-produs