Trailer 4.11 - Isus în pustie (Premiera 18 aprilie, ora 9)

Adaugat la :  6.04.2020

Când Cristi este tentat să joace un joc video violent pe care părinții săi l-au interzis, Cartea Cărților îl duce împreună cu Oana și Memo înapoi în timp pentru a-L întâlni pe Isus - mai întâi, la vârsta de doisprezece ani, când a vorbea cu învățătorii din Templu - și apoi ca adult, când Satana L-a ispitit în cele patruzeci de zile în pustie.

Cristi învață cum Isus a biruit ispitele Satanei citând din Scriptură, iar când se întoarce acasă studiază Biblia cu o curiozitate mai profundă.

LECȚIE: Ține piept ispitelor folosind Cuvântul lui Dumnezeu.

Nu rata SUPER PREMIERA sezonului 4 Cartea Cărților: 13-19 aprilie, de la 09:00 și 16:30, pe canalul Alfa Omega TV!

Comandă DVD-ul sezonul 4 accesând link-ul următor: https://alfaomega.tv/librarie/cartea-cartilor/cartea-cartilor-sezonul-4-produs